Pieter Heerema neemt belang in Spyker Cars

Pieter Heerema heeft via zijn vennootschap Epcote een belang van 28,6 procent in Spyker Cars genomen.

Dit meldt de website van Quote (Quotenet) op basis van een melding door de Autoriteit Financiële Markten. De melding zegt niet van wie Heerema de aandelen overneemt maar het is volgens Quotenet waarschijnlijk dat de aandelen afkomstig zijn van Victor Muller. Die heeft sinds het uitkopen van Vladimir Antonov namelijk een belang van 38,95 procent in Spyker Cars. Heerema en Muller kennen elkaar uit hun tijd bij Wijsmuller waar Victor Muller werkte als jurist. Muller kocht Heerema later uit met financiële steun van Frits Kroymans en Willem Cordia.

 

Pieter Heerema hielp Spyker vorige maand ook al met de overname van Saab door het bedrijf  25 miljoen dollar te lenen.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Pieter Heerema neemt belang in Spyker Cars - Automobielmanagement.nl

Pieter Heerema neemt belang in Spyker Cars

Pieter Heerema heeft via zijn vennootschap Epcote een belang van 28,6 procent in Spyker Cars genomen.

Dit meldt de website van Quote (Quotenet) op basis van een melding door de Autoriteit Financiële Markten. De melding zegt niet van wie Heerema de aandelen overneemt maar het is volgens Quotenet waarschijnlijk dat de aandelen afkomstig zijn van Victor Muller. Die heeft sinds het uitkopen van Vladimir Antonov namelijk een belang van 38,95 procent in Spyker Cars. Heerema en Muller kennen elkaar uit hun tijd bij Wijsmuller waar Victor Muller werkte als jurist. Muller kocht Heerema later uit met financiële steun van Frits Kroymans en Willem Cordia.

 

Pieter Heerema hielp Spyker vorige maand ook al met de overname van Saab door het bedrijf  25 miljoen dollar te lenen.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding