Faillissementen sinds februari: 23 bedrijven autobranche

In de maand februari en de eerste twee weken van maart is van 23 bedrijven in de auto(motive) branche een faillissement of surséance van betaling uitgesproken.

Dat blijkt uit gegevens die afkomstig zijn uit het faillissementenregister. Hieronder vindt u de weken respectievelijk de bedrijven.

Week 5
BV Auto Materialen Zuid Amz – Hoogvliet; Benzine servicestation Loffeld – Meerssen; Automobielbedrijf Schellingwoude – Amsterdam; Transport en Garagebedrijf Fred Monsuur – Lijnden; Indoor Kartracing Veendam BV – Veendam.

Week 6
Easy Repair Hoofddorp BV – Westervoort; Autoschade Oosterwolde BV – Oosterwolde; Autobedrijf Vermanen BV – Harderwijk; Auto Select – Papendrecht; CarMaxx Occasions BV – Dordrecht; Garage CSI Plus – Zaandam; A1 Team Netherlands BV – Katwijk.

Week 7
Week 8

Autobedrijf Huijgen Almere BV – Almere.

Week 9

Petroholland Retail BV – Oostrum; Automobielbedrijf M.N. van der Tol BV – Drachten; MD Autos BV – Helmond; Autorepaircentre BV – Almere; Hamdi Pinar Bandenservice – Rotterdam; Motorcentrum Terneuzen BV – Terneuzen; Automotive Group Zuid BV – Maastricht.

Week 10
Campoworld Haaksbergen BV – Heinenoord; ALB Lease BV – Borculo; BLN Lease BV – Borculo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Faillissementen sinds februari: 23 bedrijven autobranche - Automobielmanagement.nl

Faillissementen sinds februari: 23 bedrijven autobranche

In de maand februari en de eerste twee weken van maart is van 23 bedrijven in de auto(motive) branche een faillissement of surséance van betaling uitgesproken.

Dat blijkt uit gegevens die afkomstig zijn uit het faillissementenregister. Hieronder vindt u de weken respectievelijk de bedrijven.

Week 5
BV Auto Materialen Zuid Amz – Hoogvliet; Benzine servicestation Loffeld – Meerssen; Automobielbedrijf Schellingwoude – Amsterdam; Transport en Garagebedrijf Fred Monsuur – Lijnden; Indoor Kartracing Veendam BV – Veendam.

Week 6
Easy Repair Hoofddorp BV – Westervoort; Autoschade Oosterwolde BV – Oosterwolde; Autobedrijf Vermanen BV – Harderwijk; Auto Select – Papendrecht; CarMaxx Occasions BV – Dordrecht; Garage CSI Plus – Zaandam; A1 Team Netherlands BV – Katwijk.

Week 7
Week 8

Autobedrijf Huijgen Almere BV – Almere.

Week 9

Petroholland Retail BV – Oostrum; Automobielbedrijf M.N. van der Tol BV – Drachten; MD Autos BV – Helmond; Autorepaircentre BV – Almere; Hamdi Pinar Bandenservice – Rotterdam; Motorcentrum Terneuzen BV – Terneuzen; Automotive Group Zuid BV – Maastricht.

Week 10
Campoworld Haaksbergen BV – Heinenoord; ALB Lease BV – Borculo; BLN Lease BV – Borculo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding