Einduitslag poll AM: Landwind wordt geen succes

De stemmers op de poll van Automobiel Management zijn het er over eens: de herlancering van Landwind in Nederland wordt geen succes.

73 procent van de stemmers is die mening toegedaan. Bijna een kwart denkt juist dat Landwind met zijn vernieuwde model – de CV9 – juist wél een succes wordt; vijf procent van de stemmers geeft aan geen mening over dit onderwerp te hebben.

De poll over Landwind is inmiddels gesloten. Nu wil de redactie van Automobiel Management graag uw mening weten over de stijgende nieuwverkoop. Na vier maanden zijn in Nederland nu ruim 27 duizend (17,7 procent) méér nieuwe auto’s verkocht dan in dezelfde periode in 2009. Wat denkt u? Is dit een blijvende opwaartse tendens? Of zullen we in de loop van 2010 toch een teruggang beleven? De nieuwe AM-poll is geopend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

We hebben voor een klant de eerste Adwords campagne voor Landwind opgezet. Helaas wordt er nog weinig gezocht op het merk, dit staat meestal evenredig aan de populariteit voor het merk. Wel nemen de conversies gestaag toe op zijn site http://www.landwindcv9.nl, zijn benieuwd hoe de resultaten zich ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,
Frans Huetink

Geplaatst door: Frans Huetink op
Einduitslag poll AM: Landwind wordt geen succes - Automobielmanagement.nl

Einduitslag poll AM: Landwind wordt geen succes

De stemmers op de poll van Automobiel Management zijn het er over eens: de herlancering van Landwind in Nederland wordt geen succes.

73 procent van de stemmers is die mening toegedaan. Bijna een kwart denkt juist dat Landwind met zijn vernieuwde model – de CV9 – juist wél een succes wordt; vijf procent van de stemmers geeft aan geen mening over dit onderwerp te hebben.

De poll over Landwind is inmiddels gesloten. Nu wil de redactie van Automobiel Management graag uw mening weten over de stijgende nieuwverkoop. Na vier maanden zijn in Nederland nu ruim 27 duizend (17,7 procent) méér nieuwe auto’s verkocht dan in dezelfde periode in 2009. Wat denkt u? Is dit een blijvende opwaartse tendens? Of zullen we in de loop van 2010 toch een teruggang beleven? De nieuwe AM-poll is geopend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

We hebben voor een klant de eerste Adwords campagne voor Landwind opgezet. Helaas wordt er nog weinig gezocht op het merk, dit staat meestal evenredig aan de populariteit voor het merk. Wel nemen de conversies gestaag toe op zijn site http://www.landwindcv9.nl, zijn benieuwd hoe de resultaten zich ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,
Frans Huetink

Geplaatst door: Frans Huetink op