Autobranche bespreekt stoppen van prijsgevecht

Automotive Insiders organiseert op 10 juni een Spiegelsessie in de autobranche rondom het thema ‘Inkoop: stop het prijsgevecht’.

De bijeenkomst zoomt in op in- en verkoop alsmede op reparatie en onderhoud: welke kansen en mogelijkheden dienen zich aan als gekozen wordt voor een andere invalshoek dan alleen maar een lagere prijs? Diverse mogelijkheden en visies worden gepresenteerd. De gasten spreken daarna hierover aan tafel verder in informele sfeer, om aan het einde van de sessie plenair de besproken ideeën te bespreken om het prijsgevecht in de autobranche te stoppen.

Diverse ondernemers hebben hun medewerking als spreker toegezegd. Onder hen zijn Gerco Rietveld (auteur Management boek van het jaar 2010 – ‘Inkoop’), Leo Fransen (algemeen directeur Innovam), Johan Koskamp (oprichter Koskamp Automaterialen), Marc Oudshoorn (directeur Oudshoorn & Co – ex Auto Lease Alliance); Christiaan van Oord (directeur Van Oord Citroen & Suzuki), Vic Vooys (directeur B.A.S. Mobiliteitsbeheer BV) en Henk Visscher (directeur Visscher Peugeot & Citroen).

De Spiegelsessie Inkoop vindt op 10 juni plaats in Boerderij Mereveld te Utrecht vanaf 16.30 uur. Aanmeldingen worden op basis van motivatie en tijdstip van aanmelding gehonoreerd. Aanmelden kan via www.automotiveinsiders.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobranche bespreekt stoppen van prijsgevecht - Automobielmanagement.nl

Autobranche bespreekt stoppen van prijsgevecht

Automotive Insiders organiseert op 10 juni een Spiegelsessie in de autobranche rondom het thema ‘Inkoop: stop het prijsgevecht’.

De bijeenkomst zoomt in op in- en verkoop alsmede op reparatie en onderhoud: welke kansen en mogelijkheden dienen zich aan als gekozen wordt voor een andere invalshoek dan alleen maar een lagere prijs? Diverse mogelijkheden en visies worden gepresenteerd. De gasten spreken daarna hierover aan tafel verder in informele sfeer, om aan het einde van de sessie plenair de besproken ideeën te bespreken om het prijsgevecht in de autobranche te stoppen.

Diverse ondernemers hebben hun medewerking als spreker toegezegd. Onder hen zijn Gerco Rietveld (auteur Management boek van het jaar 2010 – ‘Inkoop’), Leo Fransen (algemeen directeur Innovam), Johan Koskamp (oprichter Koskamp Automaterialen), Marc Oudshoorn (directeur Oudshoorn & Co – ex Auto Lease Alliance); Christiaan van Oord (directeur Van Oord Citroen & Suzuki), Vic Vooys (directeur B.A.S. Mobiliteitsbeheer BV) en Henk Visscher (directeur Visscher Peugeot & Citroen).

De Spiegelsessie Inkoop vindt op 10 juni plaats in Boerderij Mereveld te Utrecht vanaf 16.30 uur. Aanmeldingen worden op basis van motivatie en tijdstip van aanmelding gehonoreerd. Aanmelden kan via www.automotiveinsiders.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding