Deze luxueuze en sportieve, 400 pk Amerikaanse plug-in hybride, kan op alleen de accu’s tachtig km afleggen en heeft dankzij een ‘range extender’ een actieradius van 480 km.  

De Karma realiseert daarbij een gemiddeld verbruik van slechts 3.5 l/100 km en een emissie van 83 gr CO². Fisker Nederland verwacht de eerste productiemodellen in maart 2011 te kunnen leveren, voor een consumenten-adviesprijs vanaf ca € 98.000 incl. BTW. De Fisker Karma is BPM- en houderschaps-belasting vrij, valt in de veertien procent bijtellingsregeling en biedt mogelijkheden voor Milieu Investerings Aftrek. In het najaar van 2009 werd Kroymans benoemd tot exclusief Nederlands distributeur voor Fisker Automotive. 

Directeur Tax van de Kroymans-vestiging aan de Soesterdijkerstraatweg 66 in Hilversum is zeer enthousiast over deze uitbreiding van ‘zijn’ merkenportfolio. "Fisker Automotive, gevestigd in Californië, is absoluut veelbelovend. Oprichter en CEO Henrik Fisker is een Deen die eerder voor onder andere Aston Martin de DB9 en V8 Vantage ontwierp. Dat wij ook Aston Martin en Jaguar dealer zijn spreekt hem natuurlijk aan. Bij Fisker is er groot enthousiasme voor onze visie op zowel het merk als de mogelijkheden in ons land. Er is zeer overtuigd voor ons gekozen. Wij werken al geweldig samen, we hebben inmiddels een aanzienlijk aantal orders bij de fabriek liggen en als je nu de Karma hier in onze showroom ziet staan, dan hebben we een product om echt enorm trots op te zijn. Wij zijn echt razend enthousiast."