Mitsubishi Motor Sales Nederland naar Amstelveen

Mitsubishi Motor Sales Nederland gaat verhuizen van Schiphol-Rijk naar Amstelveen.

Momenteel zijn de activiteiten van het import/distributiebedrijf – waar zo’n veertig mensen werken – gevestigd in Schiphol-Rijk, waar tot vorig jaar ook het Europese hoofdkantoor gevestigd was. Door de in 2008 begonnen reorganisatie zijn de marketing- en sales-activiteiten van het Europese hoofdkantoor inmiddels verplaatst naar Japan. De aftersales-activiteiten zijn verplaatst naar het eigen Mitsubishi-distributiecentrum in Born, Limburg. Met de beslissing om nu ook de laatste activiteiten van Mitsubishi Motors te verplaatsen naar Amstelveen, is een einde gekomen aan de aanwezigheid van Mitsubishi in Schiphol-Rijk. De verhuizing zal kort na de zomervakantie plaatsvinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mitsubishi Motor Sales Nederland naar Amstelveen - Automobielmanagement.nl

Mitsubishi Motor Sales Nederland naar Amstelveen

Mitsubishi Motor Sales Nederland gaat verhuizen van Schiphol-Rijk naar Amstelveen.

Momenteel zijn de activiteiten van het import/distributiebedrijf – waar zo’n veertig mensen werken – gevestigd in Schiphol-Rijk, waar tot vorig jaar ook het Europese hoofdkantoor gevestigd was. Door de in 2008 begonnen reorganisatie zijn de marketing- en sales-activiteiten van het Europese hoofdkantoor inmiddels verplaatst naar Japan. De aftersales-activiteiten zijn verplaatst naar het eigen Mitsubishi-distributiecentrum in Born, Limburg. Met de beslissing om nu ook de laatste activiteiten van Mitsubishi Motors te verplaatsen naar Amstelveen, is een einde gekomen aan de aanwezigheid van Mitsubishi in Schiphol-Rijk. De verhuizing zal kort na de zomervakantie plaatsvinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding