Met de toetreding van NS als strategische partner ontwikkelt Eileen zich als mobiele dienstverlener op het gebied van totale mobiliteit. Met de samenwerking wordt ingespeeld op de behoefte van het bedrijfsleven om slimmer te werken en slimmer te reizen. “Wij merken dat steeds meer bedrijven en organisaties hun traditionele leaserijders stimuleren om niet zomaar domweg in hun leaseauto te stappen, maar om mensen bewust te maken van het feit dat het soms veel sneller en efficiënter is om de trein te nemen. Zo kan onderweg met een kop koffie bijvoorbeeld lekker worden doorgewerkt. Eileen kan hierbij, als een soort persoonlijke reisadviseur, de leaserijder informeren over bijvoorbeeld de vertrektijden, maar ook adviseren en stimuleren om voor bepaalde trajecten de trein te nemen”, aldus Jaco Bal directeur van YPCA. “Wij willen zakelijk Nederland en de automobilisten anders laten nadenken over de mobiliteit in het algemeen en hun persoonlijke mobiliteitsproblematiek”, vult Arjen Huizinga, directeur NS Zakelijk, aan. Beide partijen ondertekenden deze maand een overeenkomst

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding