Ook nieuwe auto’s kunnen via autOoz.nl worden aangeschaft. Daarnaast bevat de site actueel autonieuws en informatie over autogerelateerde services, zoals financiering, verzekering, banden, APK, onderhoud en pechhulp. De diensten zijn via autOoz.nl direct af te sluiten.

De website richt zich primair op de doelgroep ‘autokopers’, oftewel consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto. Daarnaast richt autOoz.nl zich op de liefhebber, die alles in en rondom de auto als interessegebied heeft.

Uniek vindt Michiel Meijer van autOoz.nl (onderdeel van The Alwaysbemobile Company) de mogelijkheid om een auto te ruilen. "We merken dat mensen soms wel behoefte hebben aan een andere auto, maar dit het liefst met gesloten portemonnee regelen." Mensen kunnen op autOoz.nl een profiel van hun auto aanmaken en van de auto die ze zoeken. Zodra er een match is, krijgt de zoeker een bericht en kan de ruildeal tot stand komen.

Ook lanceert autOoz.nl vandaag een gratis iPhone app, waarin het complete autoaanbod te vinden is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding