BVA start veilingen aan en voor particulieren

Veilinghuis BVA-Automotive start vanaf 19 maart met import- en exportveilingen aan particulieren. In samenwerking met drie partners, Auktion Zentrum A30, VWE en DEKRA zal elke derde zaterdag van de maand een online autoveiling worden georganiseerd waar, naast het bedrijfsleven, europese particulieren op auto’s kunnen bieden.

BVA-Automotive en zijn partners houden maandelijks een veiling, waarin buitenlandse auto’s aan nederlandse kopers worden aangeboden en waarbij nederlandse auto’s kunnen worden aangeboden aan europese kopers. In beide gevallen zorgen de samenwerkende partners voor de gehele begeleiding van de verkoop, zoals voorfinanciering van de eventueel terug te vorderen BPM en BTW. De te veilen auto’s worden door nationale en internationale leasebedrijven en autohandelaren ingebracht

Arjan Schenk van BVA Automotive: "Wij zijn ervan overtuigd dat we een succesvolle formule in handen hebben. Naast de fiscale voordelen bij het exporteren van auto’s voor de Nederlandse opdrachtgevers, is er ook een grote kans op een uitstekende opbrengst omdat iedereen in Europa die een nieuwe auto wil kopen, kan deelnemen aan de veilingen. De doelgroep bestaat in principe uit 495 miljoen potentiële kopers. Met deze manier van internationaal  veilen zetten wij de volgende stap in richting van een transparante, Europese automarkt."

BVA’s partner Auktion Zentrum A30 verzorgt de opslag van de auto’s in zijn pand net over de grens bij Oldenzaal. Daar worden ook de kijkdagen gehouden. Een andere belangrijke partner die aan de internationale veiling meewerkt is Dekra. Deze duitse keuringsorganisatie zal elke auto grondig keuren. Deze keuringen zijn bedoeld om de bieder een goed en betrouwbaar beeld te geven van de auto. Wanneer een auto voldoet aan de strenge eisen van de keuring krijgt de auto het Dekra Siegel, een keuringsvignet waarmee ook garanties kunnen worden aangekocht.

BVA Automotive heeft  VWE in de arm genomen om de administratie te verzorgen. Die verzorging geldt voor Nederlandse auto’s die aan het buitenland zijn verkocht, voor buitenlandse auto’s die naar Nederland komen en voor buitenlandse auto’s die in het buitenland blijven. De veilingen zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag via BVA-automotive.com te volgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Nog heel even en er kan niemand in de autobranche nog een euro verdienen… behalve de veilingen. lang leve alle veilingen

Geplaatst door: geert op
BVA start veilingen aan en voor particulieren - Automobielmanagement.nl

BVA start veilingen aan en voor particulieren

Veilinghuis BVA-Automotive start vanaf 19 maart met import- en exportveilingen aan particulieren. In samenwerking met drie partners, Auktion Zentrum A30, VWE en DEKRA zal elke derde zaterdag van de maand een online autoveiling worden georganiseerd waar, naast het bedrijfsleven, europese particulieren op auto’s kunnen bieden.

BVA-Automotive en zijn partners houden maandelijks een veiling, waarin buitenlandse auto’s aan nederlandse kopers worden aangeboden en waarbij nederlandse auto’s kunnen worden aangeboden aan europese kopers. In beide gevallen zorgen de samenwerkende partners voor de gehele begeleiding van de verkoop, zoals voorfinanciering van de eventueel terug te vorderen BPM en BTW. De te veilen auto’s worden door nationale en internationale leasebedrijven en autohandelaren ingebracht

Arjan Schenk van BVA Automotive: "Wij zijn ervan overtuigd dat we een succesvolle formule in handen hebben. Naast de fiscale voordelen bij het exporteren van auto’s voor de Nederlandse opdrachtgevers, is er ook een grote kans op een uitstekende opbrengst omdat iedereen in Europa die een nieuwe auto wil kopen, kan deelnemen aan de veilingen. De doelgroep bestaat in principe uit 495 miljoen potentiële kopers. Met deze manier van internationaal  veilen zetten wij de volgende stap in richting van een transparante, Europese automarkt."

BVA’s partner Auktion Zentrum A30 verzorgt de opslag van de auto’s in zijn pand net over de grens bij Oldenzaal. Daar worden ook de kijkdagen gehouden. Een andere belangrijke partner die aan de internationale veiling meewerkt is Dekra. Deze duitse keuringsorganisatie zal elke auto grondig keuren. Deze keuringen zijn bedoeld om de bieder een goed en betrouwbaar beeld te geven van de auto. Wanneer een auto voldoet aan de strenge eisen van de keuring krijgt de auto het Dekra Siegel, een keuringsvignet waarmee ook garanties kunnen worden aangekocht.

BVA Automotive heeft  VWE in de arm genomen om de administratie te verzorgen. Die verzorging geldt voor Nederlandse auto’s die aan het buitenland zijn verkocht, voor buitenlandse auto’s die naar Nederland komen en voor buitenlandse auto’s die in het buitenland blijven. De veilingen zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag via BVA-automotive.com te volgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Nog heel even en er kan niemand in de autobranche nog een euro verdienen… behalve de veilingen. lang leve alle veilingen

Geplaatst door: geert op