Delwel is afkomstig van het schadeherstel- en onderhoudsbedrijf ABS Boessen Rotterdam BV. Hij was er verantwoordelijk voor de commercie. Eerder werkte hij onder meer als algemeen directeur bij Wittebrug Autolease en als vestigingsdirecteur Rotterdam bij Hiltermann Lease Service (Athlon Car Lease).

Delwel is sinds 1981 actief in de autobranche, onder andere als Manager Salessupport bij ING Car Lease en Hoofd Inkoopafdeling bij Unilease. "Mede door de duidelijke internationalisering van de Nederlandse remarketing branche is het online veilen van auto’s een groeimarkt. Mijn uitdaging ligt in het goed en efficiënt laten lopen van mijn afdeling tijdens het groeitraject van Autorola."

De afgelopen negen maanden is het aantal verkochte auto’s via Autorola Nederland verdubbeld, zegt Maarten Bekkers, General Manager van Autorola Nederland. Het bedrijf verwacht ook de komende maanden een sterke groei. "Hierdoor zijn er nog eens zes nieuwe vacatures ontstaan om ons team de komende tijd te versterken."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding