Ten opzichte van april 2010 is sprake van een verbetering, want toen moesten twintig autobranche (gerelateerde) bedrijven het bijltje erbij neerleggen. Onderstaande opsomming is zoals altijd gebaseerd op de feiten uit het faillissementenregister van de afgelopen maand.

Week 15: Autohuis Puma Winschoten BV; Autohandel R. Groen – Dokkum.

Week 16: Tijhuis Aanhangwagens BV – De Lutte; Camping Eindhoven BV (o.m. verhuur en lease van auto’s, red.) – Veldhoven; Moton BV – Uden; Carrep Rijnmond BV – Spijkenisse; K. van Niejenhuis Truckverhuur en Transportbedrijf – Norg.

Week 17: SP-Park BV – Leimuiden; Car Lease Holland BV – Dinxperlo; Donkers Autoschade BV – Moergestel.

Week 18: Accident-Control BV – Breda.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding