De mobiele showroom met daarin de nieuwe Audi Q3 legde 2000 kilometer in Nederland af.

"De Audi Q3 Twittertour trekt ook internationaal veel aandacht, andere landen hebben al interesse getoond", vertelt Joost  Klumper, verantwoordelijk voor Online Marketing bij Audi/Pon tegen Communicatienieuws.

Volgens Audi trotseerden fans de stromende regen voor een bezoekje aan de mobiele showroom en een kersvers bruidspaar maakte in Breda een fotoreportage bij de hagelwitte Q3.

Met de Audi Q3 Twittertour werd de auto compleet met showroom op het aangegeven adres voor de deur geparkeerd. Door één simpele tweet te sturen kunnen twitteraars als eerste van Nederland kennis maken met de nieuwe Audi Q3 – nog voor de officiële introductie in september. Deelnemers maken daarnaast kans op drie weken gratis rijden in de nieuwe Audi Q3. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding