Hoeveel partijen zich al gemeld hebben, wilde De Moor niet zeggen. Bovendien kunnen potentiële kopers zich nog aanmelden. Een voorkeur voor een verkopende partij heeft de topman niet. "We hebben alleen voorkeur voor een partij met het beste plan voor de onderneming en voor de mensen.” De Moor benadrukt dat het de bedoeling is de winkelketen in zijn geheel te verkopen. Na de verkoop van BelCompany werd al gespeculeerd dat Halfords ook in de etalage zou worden gezet. Ook onder het personeel van de winkelketen, die onder meer autoaccessoires verkoopt, was er onrust, weet de topman. "Nu het besluit genomen is, is de rust weergekeerd.” Het personeel wordt betrokken in het verkoopproces. (ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding