De gestandaardiseerde applicatie is beschikbaar voor iPhone en Android telefoons en toont het totale en actuele occasionaanbod van het bedrijf. De gebruiker kan filteren op bijvoorbeeld merk, type en prijs. Ook kunnen auto’s worden getipt aan vrienden, kan de gebruiker een lijst met favoriete auto’s bijhouden en kunnen nieuw toegevoegde auto’s in één oogopslag worden bekeken. Autobedrijven kunnen er volgens Occasionapp (potentiële) klanten mee binden en de applicatie als nieuw, mobiel verkoopkanaal inzetten. Geïnteresseerde klanten kunnen direct de autogegevens doorgemaild krijgen.

Het gebruik van smartphones neemt een hoge vlucht. Momenteel zijn al meer smartphones dan zogenaamde dumbphones in gebruik in Nederland. Occasionapp.nl is een onderdeel van het IT-bedrijf Xpand in Zwolle.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding