Belangrijkste vernieuwingen bevinden zich op de openingspagina van de autowebwinkel. Er is direct toegang tot de aanbiedingen (auto’s met extra korting). Ook zijn er overzichten van de best verkopende modellen en de meest recente offerteaanvragen. Verder is voorzien in  filmpjes waarin medewerkster Lies Heemskerk uitlegt hoe delen van de site werken. Ze krijgt hulp van autocoureur Tim Coronel, die tips geeft.

Daarnaast is op de site ruimte ontwikkeld waar de bezoeker zijn offertes gerubriceerd kan bewaren. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen een offerte, een verrijkte offerte en een bestelling. Ook offertes van derden, dus niet afkomstig van Nieuweautokopen.nl, kunnen worden bewaard. In hetzelfde, persoonlijke en afgeschermde deel van de site kan een tegenvoorstel worden gedaan. Het team van Nieuweautokopen.nl probeert dan aan de hand van dat voorstel een transactie te sluiten. Achter de schermen opereert een team dat aanvragen in goede banen probeert te leiden en individueel aanspreekbaar is tussen 9.00 en 21.00 uur. Die constructie moet de betrouwbaarheid ten goede komen.

Nieuweautokopen.nl werd drie jaar geleden opgericht door Paul de Vries. Ook inruilen is er mogelijk. De Vries verwacht dit jaar zo’n achthonderd klanten die via Nieuweautokopen.nl een nieuwe auto aanschaffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding