Volgens BVA groeien de bedrijven BVA-Automotive en Classic Car Auctions echter dusdanig dat de huidige locatie ruimte te krap wordt. Het pand is opgedeeld in twee gedeelten. Het kleinere pan, waar voorheen de exclusieve auto’s stonden, zal door een derde partij worden gehuurd. Het grote pand met de daarbij behorende kantoren, zal de thuisbasis worden voor BVA-Automotive.

BVA-Automotive zal op deze nieuwe locatie haar wekelijkse veiling, de Drive Thru Autoveiling en de maandelijks themaveilingen.
Directielid Rob Hendriks: "Het volume dat wij wekelijks krijgen aangemeld om te veilen, groeit sterk. Wij willen de huidige flexibiliteit naar onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers voor het aanleveren van auto’s waarborgen. Het hebben van voldoende ruimte is daarin essentieel. Ons nieuwe pand is welbekend binnen de autobranche en ligt direct aan het knooppunt. Een sterke basis op de meest centrale plek in Nederland."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding