FD Gazellen Award is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon. Die zakenkrant doet jaarlijks onderzoek naar snelgroeiende ondernemingen in Nederland. Het belangrijkste criterium voor de award is een omzetgroei van minimaal twintig procent over een periode van drie jaar. Bovendien moeten de ondernemingen financieel gezond zijn. Belangrijke factoren hierin zijn de waardering van de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag.

Luc van Bussel, de ceo van The Alwaysbemobile Company, is blij met de vierde award: "De automotive sector verandert snel en ondanks een krimpende markt weten wij toch een sterke omzetgroei te realiseren. De award is een erkenning voor ons strategisch beleid in de afgelopen jaren."

Tot The Alwaysbemobile Company (opgericht in 1989) behoren de merkonafhankelijke retailformules Profile Tyrecenter, James Autoservice, abc Autoservice, 1,2,3///AutoService, Autoglaz, autOoz.nl, AH Autoschade Herstel en de bedrijfsvoertuigenbandenformules Profile Tyrecenter en Profile EuroService. Masters4Fleets is ook onderdeel van de groep.