Dat bleek uit de Web Performance Scan die WUA! in oktober uitvoerde. "Opvallend is dat de afstand tot de concurrentie verder is toegenomen", aldus Allsecur. Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat Allsecur.nl als beste website van autoverzekeraars is getest door respondenten. Volgens de autoverzekeraar resulteert dit in een sterke voorkeur. "12,5% van de respondenten kiest uiteindelijk voor een autoverzekering van Allsecur", zo stelt men. "Vooral de informatiewaarde wordt zeer gewaardeerd. Maar ook wordt de site uitstekend gevonden. Maar liefst 42,5% van de respondenten gaat naar Allsecur.nl." Volgens marketingmanager Johan Van den Neste is Allsecur de nummer 1 verkopende partij bij Independer.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding