Hyundai Nederland volgt Europees occasionbeleid

Hyundai Europe wil meer eenheid in de aanpak van het merk. Eén van de onderdelen is een uniform occasionlabel met de naam I-Best.

Onder de naam I-Best is dit occasionlabel al uitgerold in verschillende Europese landen en zal ook gebruikt gaan worden bij de Nederlandse Hyundai-dealers want de fabriek wil een uniforme aanpak. "De fabriek is leidend en zijn we aan het kijken hoe en wanneer I-Best het beste is te implementeren", aldus woordvoerder Belinfante. De verwachting is dat de implementatie in het eerste kwartaal van 2012 van start gaat. Hyundai Nederland en zijn dealers werken voor het management van de occasionvooraad met de used car controller van CRM Used Car Management. Dit managementsysteem staan volledig los van het label I-Best.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hyundai Nederland volgt Europees occasionbeleid - Automobielmanagement.nl

Hyundai Nederland volgt Europees occasionbeleid

Hyundai Europe wil meer eenheid in de aanpak van het merk. Eén van de onderdelen is een uniform occasionlabel met de naam I-Best.

Onder de naam I-Best is dit occasionlabel al uitgerold in verschillende Europese landen en zal ook gebruikt gaan worden bij de Nederlandse Hyundai-dealers want de fabriek wil een uniforme aanpak. "De fabriek is leidend en zijn we aan het kijken hoe en wanneer I-Best het beste is te implementeren", aldus woordvoerder Belinfante. De verwachting is dat de implementatie in het eerste kwartaal van 2012 van start gaat. Hyundai Nederland en zijn dealers werken voor het management van de occasionvooraad met de used car controller van CRM Used Car Management. Dit managementsysteem staan volledig los van het label I-Best.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding