FleetSelect stapt in bij 24-7

FleetSelect Online Autoveilingen is als partner ingestapt bij 24-7 Support, dienstverlener op het gebied van insolventie. Bij een dreigend faillissement, surseance van betaling of vervreemding zorgt 24-7 Support voor het opsporen, veiligstellen, taxeren en verkopen van voertuigen en andere kapitaalgoederen.

In het samenwerkingsverband van 24-7 Support neemt FleetSelect de taxatie en verkoop van ingenomen voertuigen voor zijn rekening. In geval van insolventie moeten taxatie en verkoop objectief en transparant gebeuren.

Bij faillissement, surseance van betaling of schuldsanering is het voor banken, financieringsmaatschappijen en leasemaatschappijen van belang om snel te kunnen optreden. Vaak is het bij de eerste signalen van problemen nog mogelijk om goederen en voertuigen terug te halen en zo de schade te beperken. De samenwerkende bedrijven garanderen dat ze overal in Nederland binnen dertig minuten in actie kunnen komen en een voertuig veilig kunnen stellen. Diverse verhuur-, lease- en financieringsmaatschappijen maken inmiddels gebruik van de diensten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

FleetSelect stapt in bij 24-7 - Automobielmanagement.nl

FleetSelect stapt in bij 24-7

FleetSelect Online Autoveilingen is als partner ingestapt bij 24-7 Support, dienstverlener op het gebied van insolventie. Bij een dreigend faillissement, surseance van betaling of vervreemding zorgt 24-7 Support voor het opsporen, veiligstellen, taxeren en verkopen van voertuigen en andere kapitaalgoederen.

In het samenwerkingsverband van 24-7 Support neemt FleetSelect de taxatie en verkoop van ingenomen voertuigen voor zijn rekening. In geval van insolventie moeten taxatie en verkoop objectief en transparant gebeuren.

Bij faillissement, surseance van betaling of schuldsanering is het voor banken, financieringsmaatschappijen en leasemaatschappijen van belang om snel te kunnen optreden. Vaak is het bij de eerste signalen van problemen nog mogelijk om goederen en voertuigen terug te halen en zo de schade te beperken. De samenwerkende bedrijven garanderen dat ze overal in Nederland binnen dertig minuten in actie kunnen komen en een voertuig veilig kunnen stellen. Diverse verhuur-, lease- en financieringsmaatschappijen maken inmiddels gebruik van de diensten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding