TomTom koopt joint-venture partner Thailand uit

TomTom heeft zijn belang in de Thaise joint-venture van 80% verhoogd naar 100%, waarmee het concern de volledige zeggenschap over de onderneming heeft gekregen.

"Thailand is een sleutelmarkt voor ons in Asia Pacific. Het wordt gezien als het automotive centrum van Zuid-oost Azie, waarmee dit een logische stap is in consolidatie van onze sterke lokale positie in de regio", zegt Maarten van Gool, managing director TomTom Licensing.

De joint venture wordt omgedoopt in TomTom (Thailand) Co. Ltd. Financiële details werden niet onthuld. De overname van het minderheidsbelang is de derde op rij dit kwartaal. Eerder kocht TomTom partners uit in India en Indonesië.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

TomTom koopt joint-venture partner Thailand uit - Automobielmanagement.nl

TomTom koopt joint-venture partner Thailand uit

TomTom heeft zijn belang in de Thaise joint-venture van 80% verhoogd naar 100%, waarmee het concern de volledige zeggenschap over de onderneming heeft gekregen.

"Thailand is een sleutelmarkt voor ons in Asia Pacific. Het wordt gezien als het automotive centrum van Zuid-oost Azie, waarmee dit een logische stap is in consolidatie van onze sterke lokale positie in de regio", zegt Maarten van Gool, managing director TomTom Licensing.

De joint venture wordt omgedoopt in TomTom (Thailand) Co. Ltd. Financiële details werden niet onthuld. De overname van het minderheidsbelang is de derde op rij dit kwartaal. Eerder kocht TomTom partners uit in India en Indonesië.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding