BCA Autoveiling met ruim 350 kavels

BCA Autoveiling in Barneveld organiseert donderdag een groots opgezette veiling. Zo’n 350 tot 400 auto’s gaan onder de hamer.

Traditiegetrouw bieden leasemaatschappijen aan het einde van het jaar aanzienlijk meer ex-leaseauto’s aan dan gebruikelijk. Verreweg het grootste deel van de auto’s die BCA donderdag aanbiedt betreft courante modellen met een volledige onderhoudshistorie. Bijzonder is dat bijna alle auto’s die worden geveild, niet eerder voor verkoop zijn aangeboden.

De speciale veiling is toegankelijk voor alle bij BCA geregistreerde autobedrijven en de showroom is geopend vanaf 9.00 uur. De veiling gaat om 10.00 uur van start. Afhankelijk van het aantal aangeboden auto’s zal de veiling rond 16.00 uur ten einde zijn. Wie vanwege voorbereidingen op de jaarwisseling geen tijd heeft om de veiling zelf te bezoeken, kan op internet toch online bieden via onze website www.bca-autoveiling.nl/eindejaarsveiling. Daar is ook alle informatie over de veiling en de te veilen kavels te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BCA Autoveiling met ruim 350 kavels - Automobielmanagement.nl

BCA Autoveiling met ruim 350 kavels

BCA Autoveiling in Barneveld organiseert donderdag een groots opgezette veiling. Zo’n 350 tot 400 auto’s gaan onder de hamer.

Traditiegetrouw bieden leasemaatschappijen aan het einde van het jaar aanzienlijk meer ex-leaseauto’s aan dan gebruikelijk. Verreweg het grootste deel van de auto’s die BCA donderdag aanbiedt betreft courante modellen met een volledige onderhoudshistorie. Bijzonder is dat bijna alle auto’s die worden geveild, niet eerder voor verkoop zijn aangeboden.

De speciale veiling is toegankelijk voor alle bij BCA geregistreerde autobedrijven en de showroom is geopend vanaf 9.00 uur. De veiling gaat om 10.00 uur van start. Afhankelijk van het aantal aangeboden auto’s zal de veiling rond 16.00 uur ten einde zijn. Wie vanwege voorbereidingen op de jaarwisseling geen tijd heeft om de veiling zelf te bezoeken, kan op internet toch online bieden via onze website www.bca-autoveiling.nl/eindejaarsveiling. Daar is ook alle informatie over de veiling en de te veilen kavels te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding