Maar 80 miljoen gered uit boedel Kroymans

De curatoren van het failliete bedrijf Kroymans Corporation hebben tachtig miljoen euro uit de boedel weten te redden. Dat is veel te weinig om de schuldeisers tegemoet te komen, want er zou voor zes- tot zevenhonderd miljoen euro aan claims zijn.

De meeste schuldeisers zullen er ernstig rekening mee moeten houden dat zij niets van hun geld terugzien.  Kroymans ging in 2009 failliet en zoals de zaken er nu voorstaan, zien de banken en de fiscus nog wel een deel van hun vorderingen terug, zei curator Cees de Jong naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf, zo meldt het ANP. Kroymans heeft alleen bij de belastingdienst al een schuld van dik 54 miljoen, zo werd eerder bekend. De afwikkeling van het faillissement kan, afhankelijk van het aantal juridische procedures dat wordt aangespannen, nog jaren duren. (ANP)

Dossier Kroymans: KLIK HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Maar 80 miljoen gered uit boedel Kroymans - Automobielmanagement.nl

Maar 80 miljoen gered uit boedel Kroymans

De curatoren van het failliete bedrijf Kroymans Corporation hebben tachtig miljoen euro uit de boedel weten te redden. Dat is veel te weinig om de schuldeisers tegemoet te komen, want er zou voor zes- tot zevenhonderd miljoen euro aan claims zijn.

De meeste schuldeisers zullen er ernstig rekening mee moeten houden dat zij niets van hun geld terugzien.  Kroymans ging in 2009 failliet en zoals de zaken er nu voorstaan, zien de banken en de fiscus nog wel een deel van hun vorderingen terug, zei curator Cees de Jong naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf, zo meldt het ANP. Kroymans heeft alleen bij de belastingdienst al een schuld van dik 54 miljoen, zo werd eerder bekend. De afwikkeling van het faillissement kan, afhankelijk van het aantal juridische procedures dat wordt aangespannen, nog jaren duren. (ANP)

Dossier Kroymans: KLIK HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding