Autoprof Gorinchem haalt 17.623 bezoekers binnen

Autoprof Gorinchem 2012 is bezocht door 17.623 belangstellenden, 893 minder dan vorig jaar. De slotdag was goed voor 5.960 bezoekers (-357 ten opzichte van 2011).

Ook tijdens de eerste dag (4490) en tweede dag (7173) was de toeloop ietsje minder groot dan in het recordjaar 2011. Niettemin toonden zich volgens organisator Geert Huising de exposanten tevreden over de kwantiteit en de kwaliteit van de bezoekers. "Het managementniveau was hoog."

Zo werd de tweede beursdag vooraf gegaan door het Executive Programma van de Evenementenhal en Automobiel Management. Circa honderddertig belangstellenden luisterden naar Desley Hoornstra (De kracht van Online Marketing) en AZ-directeur Toon Gerbrands (Inspiratie, Coachen & Presteren), die zijn voordracht lardeerde met voorbeelden uit zijn carrière. Beide Power Point-presentaties zijn hier te downloaden.

Presentatie Autoprof Gorinchem DEF.ppt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoprof Gorinchem haalt 17.623 bezoekers binnen - Automobielmanagement.nl

Autoprof Gorinchem haalt 17.623 bezoekers binnen

Autoprof Gorinchem 2012 is bezocht door 17.623 belangstellenden, 893 minder dan vorig jaar. De slotdag was goed voor 5.960 bezoekers (-357 ten opzichte van 2011).

Ook tijdens de eerste dag (4490) en tweede dag (7173) was de toeloop ietsje minder groot dan in het recordjaar 2011. Niettemin toonden zich volgens organisator Geert Huising de exposanten tevreden over de kwantiteit en de kwaliteit van de bezoekers. "Het managementniveau was hoog."

Zo werd de tweede beursdag vooraf gegaan door het Executive Programma van de Evenementenhal en Automobiel Management. Circa honderddertig belangstellenden luisterden naar Desley Hoornstra (De kracht van Online Marketing) en AZ-directeur Toon Gerbrands (Inspiratie, Coachen & Presteren), die zijn voordracht lardeerde met voorbeelden uit zijn carrière. Beide Power Point-presentaties zijn hier te downloaden.

Presentatie Autoprof Gorinchem DEF.ppt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding