De gemiddelde levertijd van een gekochte auto staat nu op circa drie werkdagen, als een klant kiest voor Snel transport wordt dat teruggebracht tot maximaal twee dagen.

Wierd Meijering, algemeen directeur bij Autoveiling Nederland ziet het als een extra stap voor de klant.. "Snelheid is een groot goed bij de in- en verkoop van auto’s. Daarom zijn wij er trots op dat wij, wanneer de betaling van een gekochte auto voor vijf uur ’s middags bij Autoveiling Nederland binnen is, de auto binnen twee werkdagen kunnen leveren."
Autoveiling Nederland heeft tijdens een proefperiode de nieuwe Snel transport-service al uitgebreid getest. Zo zijn er een paar honderd auto’s met een gemiddelde levertijd van anderhalve dag getransporteerd. "Het systeem werkt uitstekend. Het is nu aan onze klanten of ze van deze dienstverlening gebruik willen maken", aldus Meijering.