Reviews via Klantenvertellen op Autokopen.nl

Resultaten van Bovag Klantenvertellen, de reviewtool voor klanten van Bovag-bedrijven, staan vanaf nu ook op het autoportaal Autokopen.nl.

De beoordelingen van klanten van de Bovag-autobedrijven worden zowel op de bedrijfspagina’s getoond als op pagina’s waar de voorraden nieuwe en tweedehands auto’s worden gepubliceerd. Het toont de resultaten met een link naar een uitgebreid rapport op Bovag.nl.
Inmiddels telt Klantenvertellen rond de vijftigduizend reviews van ruim 2.300 bedrijven. "We zijn er van overtuigd dat reviews van klanten een steeds grotere rol gaan spelen in het keuzeproces van consumenten. We zijn dan ook blij dat Klantenvertellen aanslaat en dat we nu via Autokopen.nl weer een extra virtuele etalage hebben voor deze tool", aldus Martijn Visser, marketing manager van Bovag.
"We zijn verheugd over de samenwerking. Reviews zijn erg belangrijk in het aankoopproces van de consument. Met de toevoeging van Klantenvertellen leveren we een echte meerwaarde voor onze klanten en bezoekers." aldus Sandra Molenaar, algemeen directeur Autokopen.nl.

Reviews via Klantenvertellen op Autokopen.nl - Automobielmanagement.nl

Reviews via Klantenvertellen op Autokopen.nl

Resultaten van Bovag Klantenvertellen, de reviewtool voor klanten van Bovag-bedrijven, staan vanaf nu ook op het autoportaal Autokopen.nl.

De beoordelingen van klanten van de Bovag-autobedrijven worden zowel op de bedrijfspagina’s getoond als op pagina’s waar de voorraden nieuwe en tweedehands auto’s worden gepubliceerd. Het toont de resultaten met een link naar een uitgebreid rapport op Bovag.nl.
Inmiddels telt Klantenvertellen rond de vijftigduizend reviews van ruim 2.300 bedrijven. "We zijn er van overtuigd dat reviews van klanten een steeds grotere rol gaan spelen in het keuzeproces van consumenten. We zijn dan ook blij dat Klantenvertellen aanslaat en dat we nu via Autokopen.nl weer een extra virtuele etalage hebben voor deze tool", aldus Martijn Visser, marketing manager van Bovag.
"We zijn verheugd over de samenwerking. Reviews zijn erg belangrijk in het aankoopproces van de consument. Met de toevoeging van Klantenvertellen leveren we een echte meerwaarde voor onze klanten en bezoekers." aldus Sandra Molenaar, algemeen directeur Autokopen.nl.