Lexus naar pand Louwman Exclusive Cars

Lexus is bezig met de voorbereidingen om een nieuw dealership te realiseren in het pand van Louwman Exclusive Cars aan de A2 te Utrecht. Er zal een start worden gemaakt met de sales en after sales activiteiten. De officiële opening vindt in de tweede helft van dit jaar plaats.

Directeur van Louwman Exclusive Cars, Lucien Visser: "Wij zijn heel blij met de komst van Lexus hier in Utrecht. Louwman Exclusive Cars is volledig gericht op het verlenen van topservice aan automobilisten die voor exclusieve automobielen kiezen. Lexus – dat optimaal profiteert van ruim 10 jaar leiderschap en innovatie op het gebied van de Full Hybrid technologie – vormt een uitstekende aanvulling op onze portfolio."

Lexus introduceert momenteel de nieuwe Lexus GS 450h Hybrid in Nederland. Louwman ‘verloor’ na een lange de strijd de exclusieve merken die tijdens de Hessing-periode het A2-pand bevolkten. Zo gingen Bentley en Lamborghini naar collega-importeur Pon.

Lexus naar pand Louwman Exclusive Cars - Automobielmanagement.nl

Lexus naar pand Louwman Exclusive Cars

Lexus is bezig met de voorbereidingen om een nieuw dealership te realiseren in het pand van Louwman Exclusive Cars aan de A2 te Utrecht. Er zal een start worden gemaakt met de sales en after sales activiteiten. De officiële opening vindt in de tweede helft van dit jaar plaats.

Directeur van Louwman Exclusive Cars, Lucien Visser: "Wij zijn heel blij met de komst van Lexus hier in Utrecht. Louwman Exclusive Cars is volledig gericht op het verlenen van topservice aan automobilisten die voor exclusieve automobielen kiezen. Lexus – dat optimaal profiteert van ruim 10 jaar leiderschap en innovatie op het gebied van de Full Hybrid technologie – vormt een uitstekende aanvulling op onze portfolio."

Lexus introduceert momenteel de nieuwe Lexus GS 450h Hybrid in Nederland. Louwman ‘verloor’ na een lange de strijd de exclusieve merken die tijdens de Hessing-periode het A2-pand bevolkten. Zo gingen Bentley en Lamborghini naar collega-importeur Pon.