"Via onze webshop leveren wij banden van goede kwaliteit voor bijna elk voertuig", zegt Christian Schild, Key Account Manager Fleets bij Delticom. "Met de opening van Fleet24.nl kunnen mensen auto-, truck- en motorfietsbanden kopen via deze webwinkel. Bovendien omvat het aanbod stalen en aluminium wielen, motorolie en katalysatoren".

Met de nieuwe webshop voor fleetowners richt Delticom haar aandacht ook op de zakelijke markt. Fleetowners en wagenparkbeheerders kunnen bij Delticom terecht voor auto-, truck- en speciale banden, stalen en aluminium wielen.

Naast de verkoop biedt Delticom haar zakelijke klanten ook een persoonlijke adviesservice, waarbij een adviseur online beschikbaar is.

In Duitsland en Groot-Brittannië biedt Delticom naast vaste montageadressen ook mobiele montage van de aangekochte banden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding