Dat maakte de onderneming uit Zeewolde afgelopen dinsdag bekend. Spyker belandde in september vorig jaar op het strafbankje, voor maximaal 1 jaar, omdat het toenmalige bedrijfsonderdeel Saab Automobile een vrijwillige reorganisatie doorvoerde. Op 27 augustus van dit jaar maakte Spyker bekend dat het een akkoord had bereikt met het Chinese Youngman die een herstructurering van het bedrijf mogelijk maakt. Spyker vroeg hierna om een verlenging van de noteringsmaatregel, die in de volksmond het strafbankje wordt genoemd.

Euronext besloot Spyker de kans te geven om de herstructurering af te ronden en verleent nu een verlenging van de noteringsmaatregel van 6 maanden. Spyker verwacht dat de reguliere notering in het eigen aandeel voor het verstrijken van die termijn in ere hersteld wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding