Verwacht wordt dat een overeenkomst vandaag, vrijdag, of uiterlijk begin volgende week zal worden aangekondigd. Aston Martin, het merk dat vooral bekend is als auto van James Bond, is momenteel eigendom van investeerder Dar uit Koeweit maar die zoekt een nieuwe financiële partner. Investindustrial lijkt daarbij nu volgens internationale bronnen de beste papieren te hebben, hoewel ook het Indiase autobedrijf Mahindra&Mahindra nog steeds niet helemaal uit beeld verdwenen is. Als de deal doorgaat, zou Investindustrial bereid zijn tussen de 250 miljoen en 300 miljoen euro op tafel te leggen. Het Italiaanse fonds was voorheen enige jaren eigenaar van motormerk Ducati maar verkocht dat eerder dit jaar aan de VW-groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding