In 2012 is een start gemaakt met het Topsectorenbeleid. De automotive sector vertegenwoordigt binnen de Topsector HTSM één van de zes roadmaps. AutomotiveNL in Helmond heeft deze roadmap in 2011 gezamenlijk opgesteld en onlangs geactualiseerd. De ambities van de automotive sector zijn hoog (24 miljard euro omzet en 55 duizend arbeidsplaatsen) en de middelen zijn schaars. De geldstromen om innovaties te stimuleren lopen in het nieuwe beleid anders, en wel zodanig dat er een grote behoefte is ontstaan aan duidelijkheid en inzicht in mogelijk financiële ondersteuning. Vooral mkb-bedrijven hebben behoefte aan duidelijkheid geuit. Daarom organiseert AutomotiveNL op dinsdag 22 januari een zogenoemde €-Day HTSM Roadmap, waarin men uitleg gaat geven over de financiële instrumenten die voorhanden zijn en waarmee de automotive sector in de realisatie van de roadmap wordt ondersteund. Bekijk het programma en meer informatie over aanmelding de uitnodiging in de pdf. 

 E-day HTSM Automotive 22-1-2013.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding