CNBC: Apollo wil Europees hoofdkantoor in London

Apollo wil haar bestaande Europese hoofdkantoor in Enschede verruilen voor een nieuw Europees hoofdkantoor in London. Dit meldde de nieuwszender CNBC.

Volgens CNBC moet een nieuwe Europees hoofdkantoor in London een overkoepelende functie krijgen voor alle Europese activiteiten, als onderdeel van Apollo’s gang naar een echte globale bandenfabrikant. Apollo zou aan CNBC hebben bevestigd te zullen kiezen voor een centrale locatie voor een aantal van haar functies "met een maximale impact". Het nieuwe R&D centrum en de bandenfabriek zullen in Enschede blijven, zo meldt CNBC.

Apollo heeft reeds verklaard dat haar doelstelling is een globale omzet van 6 miljard dollar in 2015, en zei te hopen dat het hoofdkantoor in London zal helpen om deze doelstelling te bereiken, aldus CNBC.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

CNBC: Apollo wil Europees hoofdkantoor in London - Automobielmanagement.nl

CNBC: Apollo wil Europees hoofdkantoor in London

Apollo wil haar bestaande Europese hoofdkantoor in Enschede verruilen voor een nieuw Europees hoofdkantoor in London. Dit meldde de nieuwszender CNBC.

Volgens CNBC moet een nieuwe Europees hoofdkantoor in London een overkoepelende functie krijgen voor alle Europese activiteiten, als onderdeel van Apollo’s gang naar een echte globale bandenfabrikant. Apollo zou aan CNBC hebben bevestigd te zullen kiezen voor een centrale locatie voor een aantal van haar functies "met een maximale impact". Het nieuwe R&D centrum en de bandenfabriek zullen in Enschede blijven, zo meldt CNBC.

Apollo heeft reeds verklaard dat haar doelstelling is een globale omzet van 6 miljard dollar in 2015, en zei te hopen dat het hoofdkantoor in London zal helpen om deze doelstelling te bereiken, aldus CNBC.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding