Autosalon Rotterdam Ahoy wordt verkoopbeurs

Rotterdam Expo & Events houdt van 29 november tot en met 2 december de autobeurs ‘Autosalon Rotterdam’ in Ahoy. Volgens de initiatiefnemers is er ruimte voor een dergelijk event na het wegvallen van de AutoRAI die begin volgende maand had moeten plaatsvinden.

De Autosalon Rotterdam wordt net als de Autosalon van Brussel een echte verkoopbeurs. Maar het concept richt zich wel op importeurs – primeurs en conceptcars zijn meer dan welkom. "AutoSalon Rotterdam is de nieuwe ontmoetingsplaats voor importeurs en liefhebbers. Juist nu is het belangrijk om autoverkoop en doorstroming te stimuleren en dat bereik je als branche alleen maar door exposure", aldus de organisatie. De beurs is een stuk kleiner dan de AutoRAI altijd was. Iedere importeur krijgt een standruimte van maximaal 500 m2. Dat biedt plaats voor de meest recente modellen.

Naast importeurs is deelname ook mogelijk voor leasemaatschappijen. De eerste Autosalon Rotterdam duurt vier dagen en zal door het vernieuwende concept ‘kostentechnisch interessant zijn’ voor de deelnemers, belooft Expo & Events.

Reacties

Wel opmerkelijk. Rai Vereniging en achterban besluiten om tal van redenen, waaronder de kosten, om dit jaar geen beurs te organiseren en Ahoy ziet plots mogelijkheden.Ik gun het Ahoy van harte, maar het zou vreemd zijn wanneer de achterban van de RAI voor een beurs in Rotterdam wel munten weet te vinden. Voor het overige is concurrentie op het gebied van beurzen natuurlijk prima. Misschien heeft de Evenementen-organisatie in Hardenberg, Gorinchem, Rijswijk en Venlo ook nog iets te bieden.

Geplaatst door: a.v.nierop op
Autosalon Rotterdam Ahoy wordt verkoopbeurs - Automobielmanagement.nl

Autosalon Rotterdam Ahoy wordt verkoopbeurs

Rotterdam Expo & Events houdt van 29 november tot en met 2 december de autobeurs ‘Autosalon Rotterdam’ in Ahoy. Volgens de initiatiefnemers is er ruimte voor een dergelijk event na het wegvallen van de AutoRAI die begin volgende maand had moeten plaatsvinden.

De Autosalon Rotterdam wordt net als de Autosalon van Brussel een echte verkoopbeurs. Maar het concept richt zich wel op importeurs – primeurs en conceptcars zijn meer dan welkom. "AutoSalon Rotterdam is de nieuwe ontmoetingsplaats voor importeurs en liefhebbers. Juist nu is het belangrijk om autoverkoop en doorstroming te stimuleren en dat bereik je als branche alleen maar door exposure", aldus de organisatie. De beurs is een stuk kleiner dan de AutoRAI altijd was. Iedere importeur krijgt een standruimte van maximaal 500 m2. Dat biedt plaats voor de meest recente modellen.

Naast importeurs is deelname ook mogelijk voor leasemaatschappijen. De eerste Autosalon Rotterdam duurt vier dagen en zal door het vernieuwende concept ‘kostentechnisch interessant zijn’ voor de deelnemers, belooft Expo & Events.

Reacties

Wel opmerkelijk. Rai Vereniging en achterban besluiten om tal van redenen, waaronder de kosten, om dit jaar geen beurs te organiseren en Ahoy ziet plots mogelijkheden.Ik gun het Ahoy van harte, maar het zou vreemd zijn wanneer de achterban van de RAI voor een beurs in Rotterdam wel munten weet te vinden. Voor het overige is concurrentie op het gebied van beurzen natuurlijk prima. Misschien heeft de Evenementen-organisatie in Hardenberg, Gorinchem, Rijswijk en Venlo ook nog iets te bieden.

Geplaatst door: a.v.nierop op