De Autosalon Rotterdam wordt net als de Autosalon van Brussel een echte verkoopbeurs. Maar het concept richt zich wel op importeurs – primeurs en conceptcars zijn meer dan welkom. "AutoSalon Rotterdam is de nieuwe ontmoetingsplaats voor importeurs en liefhebbers. Juist nu is het belangrijk om autoverkoop en doorstroming te stimuleren en dat bereik je als branche alleen maar door exposure", aldus de organisatie. De beurs is een stuk kleiner dan de AutoRAI altijd was. Iedere importeur krijgt een standruimte van maximaal 500 m2. Dat biedt plaats voor de meest recente modellen.

Naast importeurs is deelname ook mogelijk voor leasemaatschappijen. De eerste Autosalon Rotterdam duurt vier dagen en zal door het vernieuwende concept ‘kostentechnisch interessant zijn’ voor de deelnemers, belooft Expo & Events.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding