Nieuwe vereniging: Dutch Car Traders

Onder de naam Dutch Car Traders hebben zich zestien bedrijven verenigd die actief zijn in de zakelijk markt. Samen verhandelen ze ruim 65 duizend auto’s per jaar.

De coöperatieve vereniging staat onder voorzitterschap van Arno Cloosterman, directeur van AutoLease Alliance. Doel is "door samenwerking, kwaliteit en transparantie de handelsactiviteiten te vergroten en de dienstverlening te verbeteren, met behoud van ieders identiteit."

Met de oprichting van Dutch Car Traders krijgt volgens Cloosterman het initiatief van twee leden om een platform te creëren voor (inter)nationale remarketing gestalte. De vereniging van groothandelaren is volgens hem "in staat grote aantallen auto’s sneller en beter te verwerken dan iedere andere partij op de Nederlandse markt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe vereniging: Dutch Car Traders - Automobielmanagement.nl

Nieuwe vereniging: Dutch Car Traders

Onder de naam Dutch Car Traders hebben zich zestien bedrijven verenigd die actief zijn in de zakelijk markt. Samen verhandelen ze ruim 65 duizend auto’s per jaar.

De coöperatieve vereniging staat onder voorzitterschap van Arno Cloosterman, directeur van AutoLease Alliance. Doel is "door samenwerking, kwaliteit en transparantie de handelsactiviteiten te vergroten en de dienstverlening te verbeteren, met behoud van ieders identiteit."

Met de oprichting van Dutch Car Traders krijgt volgens Cloosterman het initiatief van twee leden om een platform te creëren voor (inter)nationale remarketing gestalte. De vereniging van groothandelaren is volgens hem "in staat grote aantallen auto’s sneller en beter te verwerken dan iedere andere partij op de Nederlandse markt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding