Industry meets retail

Hergebruik is in de gehele keten aan de orde, opgelegd door overheden of als onderscheidend vermogen van ondernemers die er geld mee verdienen. Inspelend op deze trend houden AutomotiveNL en Automotive Insiders op 7 mei in Helmond de themamiddag Automotive Industry meets Retail: hergebruik in de automotive keten.

Hergebruik levert volgens de initiatiefnemers aan twee kanten geld op: niet alleen een steviger band met de klant, maar ook besparing in de bedrijfsvoering. Fabrikanten geven steeds meer aandacht aan de mogelijkheden van hergebruik van hun producten en trachten dit in de gehele keten door te voeren. Dit betekent dat uiteindelijk ieder bedrijf in de automotive supply chain met dit fenomeen te maken heeft en dat duurzaamheid een bedrijf toekomstbestendig maakt.

De themamiddag geeft inzicht in hoe bedrijven in verschillende geledingen van de supply chain, hoe zij met hergebruik omgaan en welke voordelen ze daaruit halen.

Info: Jan Wouters j.wouters@AutomotiveNL.com

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Industry meets retail - Automobielmanagement.nl

Industry meets retail

Hergebruik is in de gehele keten aan de orde, opgelegd door overheden of als onderscheidend vermogen van ondernemers die er geld mee verdienen. Inspelend op deze trend houden AutomotiveNL en Automotive Insiders op 7 mei in Helmond de themamiddag Automotive Industry meets Retail: hergebruik in de automotive keten.

Hergebruik levert volgens de initiatiefnemers aan twee kanten geld op: niet alleen een steviger band met de klant, maar ook besparing in de bedrijfsvoering. Fabrikanten geven steeds meer aandacht aan de mogelijkheden van hergebruik van hun producten en trachten dit in de gehele keten door te voeren. Dit betekent dat uiteindelijk ieder bedrijf in de automotive supply chain met dit fenomeen te maken heeft en dat duurzaamheid een bedrijf toekomstbestendig maakt.

De themamiddag geeft inzicht in hoe bedrijven in verschillende geledingen van de supply chain, hoe zij met hergebruik omgaan en welke voordelen ze daaruit halen.

Info: Jan Wouters j.wouters@AutomotiveNL.com

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding