Opel start in Nederland met financiering

GM is in enkele Europese landen gestart met Opel Financial Services, een nieuwe Europese captive financieringsmaatschappij onder leiding van GM Financial.

Opel CFO Michael Lohscheller: "De oprichting van Opel Financial Services begin april was een mijlpaal voor ons merk. Het geeft een extra impuls aan ons productoffensief, dat de introductie van 23 nieuwe modellen en dertien nieuwe motoren omvat tot 2016. Een captive financieringsmaatschappij vormt een stevig duwtje in de rug voor ons commerciële groeiplan en zal bijdragen aan het strategisch plan Drive! 2022. Met deze investering van USD 1,7 miljard in de Europese tak bewijst GM nog maar eens dat het inzet op het Europese continent en de groei hier." Jaap Timmer, voorzitter van de Europese Opel Dealer Association (Euroda), zei: "Wij, distributeurs, krijgen op deze manier heel wat extra concurrentiekracht. We hebben nu de kans ons financiële aanbod nog beter aan te passen aan de wensen van de klant en het biedt de gelegenheid tijdens het hele traject de band met de klant aan te halen. In onze sector financiert ongeveer de helft van de particulieren hun auto via de bank van de fabrikant. Dankzij de directe relatie tussen de fabrikanten en hun kredietinstelling kan een nog aantrekkelijker aanbod gedaan worden aan de klant, en kunnen de dealer, de fabrikant en de bank samen sterke incentives ontwikkelen."
Opel en Vauxhall zijn inmiddels gestart in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk. In de toekomst wordt het netwerk van Opel Financial Services uitgebreid naar andere Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opel start in Nederland met financiering - Automobielmanagement.nl

Opel start in Nederland met financiering

GM is in enkele Europese landen gestart met Opel Financial Services, een nieuwe Europese captive financieringsmaatschappij onder leiding van GM Financial.

Opel CFO Michael Lohscheller: "De oprichting van Opel Financial Services begin april was een mijlpaal voor ons merk. Het geeft een extra impuls aan ons productoffensief, dat de introductie van 23 nieuwe modellen en dertien nieuwe motoren omvat tot 2016. Een captive financieringsmaatschappij vormt een stevig duwtje in de rug voor ons commerciële groeiplan en zal bijdragen aan het strategisch plan Drive! 2022. Met deze investering van USD 1,7 miljard in de Europese tak bewijst GM nog maar eens dat het inzet op het Europese continent en de groei hier." Jaap Timmer, voorzitter van de Europese Opel Dealer Association (Euroda), zei: "Wij, distributeurs, krijgen op deze manier heel wat extra concurrentiekracht. We hebben nu de kans ons financiële aanbod nog beter aan te passen aan de wensen van de klant en het biedt de gelegenheid tijdens het hele traject de band met de klant aan te halen. In onze sector financiert ongeveer de helft van de particulieren hun auto via de bank van de fabrikant. Dankzij de directe relatie tussen de fabrikanten en hun kredietinstelling kan een nog aantrekkelijker aanbod gedaan worden aan de klant, en kunnen de dealer, de fabrikant en de bank samen sterke incentives ontwikkelen."
Opel en Vauxhall zijn inmiddels gestart in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk. In de toekomst wordt het netwerk van Opel Financial Services uitgebreid naar andere Europese landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding