Dealerdirect opent in Düsseldorf

De online carbroker Dealerdirect heeft vorige week zijn Duitse vestiging geopend in Düsseldorf. Met de nieuwe website ichwillmeinautoloswerden.de richt het Enschedese bedrijf zich nu ook op Duitse consumenten die hun auto rechtstreeks willen verkopen aan autobedrijven.

Het Düsseldorfse team start met een vijftal medewerkers waarbij wordt gefocust op Nederlandse en Duitse afnemers. De doelstelling van Dealerdirect daarbij is duidelijk, binnen drie jaar de grootste online carbroker van Europa te zijn, met daarbij verdere uitbreiding naar Scandinavie en Zuid-Europa. Om de ambitieuze doelstellingen kracht bij te zetten is recent geinvesteerd in de redesign van zijn websites, verhuizing naar nieuw kantoor en een verbeterd opleidingtraject van zijn carbrokers.

Vincent Stevens, een van de oprichter: "Met het structurele tekort aan jong gebruikte occasions in Nederland is het voor onze Nederlandse dealers nu nog interessanter om nog meer over de grens te kijken en, tegen goede prijzen occasions te kopen in Belgie en nu ook Duitsland."

Dealerdirect is sinds 2006 actief als online carbroker voor consumenten en heeft inmiddels ook vestigingen in Belgie en de Verenigde Staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dealerdirect opent in Düsseldorf - Automobielmanagement.nl

Dealerdirect opent in Düsseldorf

De online carbroker Dealerdirect heeft vorige week zijn Duitse vestiging geopend in Düsseldorf. Met de nieuwe website ichwillmeinautoloswerden.de richt het Enschedese bedrijf zich nu ook op Duitse consumenten die hun auto rechtstreeks willen verkopen aan autobedrijven.

Het Düsseldorfse team start met een vijftal medewerkers waarbij wordt gefocust op Nederlandse en Duitse afnemers. De doelstelling van Dealerdirect daarbij is duidelijk, binnen drie jaar de grootste online carbroker van Europa te zijn, met daarbij verdere uitbreiding naar Scandinavie en Zuid-Europa. Om de ambitieuze doelstellingen kracht bij te zetten is recent geinvesteerd in de redesign van zijn websites, verhuizing naar nieuw kantoor en een verbeterd opleidingtraject van zijn carbrokers.

Vincent Stevens, een van de oprichter: "Met het structurele tekort aan jong gebruikte occasions in Nederland is het voor onze Nederlandse dealers nu nog interessanter om nog meer over de grens te kijken en, tegen goede prijzen occasions te kopen in Belgie en nu ook Duitsland."

Dealerdirect is sinds 2006 actief als online carbroker voor consumenten en heeft inmiddels ook vestigingen in Belgie en de Verenigde Staten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding