mb!-store op en in Den Haag

Mercedes-Benz heeft een mb!-store aan de Lange Poten in Den Haag geopend. Deze ‘winkel’ biedt de mogelijkheid om ‘informeel’ kennis te maken met de nieuwe generatie compacte auto’s van Mercedes-Benz onder het genot van een kop koffie. De mb!-store is opgezet in samenwerking met Mercedes-Benz dealer MBDB in Den Haag. Hij blijft tot het einde van het jaar open.

De mb!-store komt voort uit de zogenaamde ‘pop-up store’ die MBDB (Mercedes-Benz Dealerbedrijven, een volledige dochter van Mercedes-Benz Nederland) eind 2012 op het zelfde adres opende. Deze ‘A-store’ was bedoeld om de introductie van de nieuwe A-Klasse te ondersteunen én om ‘in beeld’ te komen bij een breed publiek. Voor de transformatie naar mb!-store werd de bestaande locatie aan de Lange Poten ingrijpend verbouwd en fors uitgebreid. Meer info: http://mb.mercedes-benz.com/nl_NL/

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

mb!-store op en in Den Haag - Automobielmanagement.nl

mb!-store op en in Den Haag

Mercedes-Benz heeft een mb!-store aan de Lange Poten in Den Haag geopend. Deze ‘winkel’ biedt de mogelijkheid om ‘informeel’ kennis te maken met de nieuwe generatie compacte auto’s van Mercedes-Benz onder het genot van een kop koffie. De mb!-store is opgezet in samenwerking met Mercedes-Benz dealer MBDB in Den Haag. Hij blijft tot het einde van het jaar open.

De mb!-store komt voort uit de zogenaamde ‘pop-up store’ die MBDB (Mercedes-Benz Dealerbedrijven, een volledige dochter van Mercedes-Benz Nederland) eind 2012 op het zelfde adres opende. Deze ‘A-store’ was bedoeld om de introductie van de nieuwe A-Klasse te ondersteunen én om ‘in beeld’ te komen bij een breed publiek. Voor de transformatie naar mb!-store werd de bestaande locatie aan de Lange Poten ingrijpend verbouwd en fors uitgebreid. Meer info: http://mb.mercedes-benz.com/nl_NL/

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding