Samenwerking ANWB Autoverkoopservice en Autorola

Autorola gaat zijn taxatie- en inkoopservice aanbieden aan ANWB-leden.

Afgesproken is dat Autorola de gegarandeerde biedingen aan ANWB-leden verzorgt en de verkoop van de auto’s voor zijn rekening neemt. Naar verwachting van de ANWB kunnen waarschijnlijk zijn leden dankzij Autorola’s internationale netwerk van professionele bieders rekenen op een betere prijs. De samenwerking met Buitenhuis Automotive is beëindigd. Hertz blijft de inname van de auto’s verzorgen.

ANWB Autoverkoopservice begon in november 2010. Leden kunnen met deze online dienst hun eigen auto "eenvoudig en snel verkopen tegen een gegarandeerde en goede prijs". Het Deense Autorola  is gevestigd in vijftien Europese landen en in Brazilië en Australië. Daarnaast werkt Autorola samen met zeventigduizend autobedrijven in 31 landen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Samenwerking ANWB Autoverkoopservice en Autorola - Automobielmanagement.nl

Samenwerking ANWB Autoverkoopservice en Autorola

Autorola gaat zijn taxatie- en inkoopservice aanbieden aan ANWB-leden.

Afgesproken is dat Autorola de gegarandeerde biedingen aan ANWB-leden verzorgt en de verkoop van de auto’s voor zijn rekening neemt. Naar verwachting van de ANWB kunnen waarschijnlijk zijn leden dankzij Autorola’s internationale netwerk van professionele bieders rekenen op een betere prijs. De samenwerking met Buitenhuis Automotive is beëindigd. Hertz blijft de inname van de auto’s verzorgen.

ANWB Autoverkoopservice begon in november 2010. Leden kunnen met deze online dienst hun eigen auto "eenvoudig en snel verkopen tegen een gegarandeerde en goede prijs". Het Deense Autorola  is gevestigd in vijftien Europese landen en in Brazilië en Australië. Daarnaast werkt Autorola samen met zeventigduizend autobedrijven in 31 landen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding