Samen met vereniging, overheidsinstantie of onderneming analyseert een ervaren team van YOURbusinessmedia de marketing- en communicatiedoelstellingen. Die vormen het uitgangspunt voor een op maat gesneden communicatieconcept.

 

Partner in business

YOURbusinessmedia brengt de wijze waarop de gewenste interactie met de doelgroep bereikt kan worden in kaart en vindt er de passende middelen bij. YOURbusinessmedia bedenkt het communicatieconcept, werkt het uit, creëert en activeert de middelen en houdt de regie over de gekozen strategie. Tijdens het hele traject is YOURbusinessmedia partner in business van de opdrachtgever. Waar nodig schakelt YOURbusinessmedia zorgvuldig geselecteerde partijen in, met expertise op specifieke gebieden als marktonderzoek, websitebouw, copywriting of internetmarketing.

 

Doelstellingen centraal

Bij YOURbusinessmedia zijn alle mogelijkheden open. Het vertrekpunt zijn niet de middelen, maar de doelstellingen. Brengt de doelgroep veel tijd door op internet? YOURbusinessmedia bedenkt en creëert een pakkende online campagne en helpt om landingpagina’s te optimaliseren en de website beter vindbaar te maken. Past print beter? Leent de boodschap zich bij uitstek voor een workshop samen met MYbusiness Academy? Is de verwachting dat een Google Adwords campagne gaat bijdragen aan traffic en conversie? Of is een mix van middelen de aangewezen manier om de beoogde doelgroep te raken? Er is heel veel mogelijk.

 

‘Partners helpen meer business te genereren’

"We denken steeds meer in partners, in plaats van in klanten. We willen meedenken en hen helpen om hún klanten te bereiken. Vandaar ook de naam YOURbusinessmedia. We hebben al een aantal partners kunnen helpen om meer business te genereren. Daar ligt onze drijfveer. Bovendien hebben wij de unieke combinatie van kennis van de markten en doelgroepen, het bereik én de ervaring", aldus Pascal van Sluijs, CPO van MYbusinessmedia.

Bent u benieuwd hoe YOURbusinessmedia werkt in de automotive sector? U vindt meer informatie en voorbeelden van succesvolle cases op http://www.yourbusinessmedia.nl/.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding