Subsidie oplichters actief binnen Mkb

Het aanbod van bepaalde organisaties om tegen een vergoeding uit te zoeken welke subsidies er beschikbaar zijn voor het midden- en kleinbedrijf, is vaak geldklopperij.

De Fraudehelpdesk heeft enkele klachten ontvangen en heeft daarom de verschillende namen en de klachten op een rij gezet. Een overzicht van namen die de organisaties gebruiken: Dega Subsidies b.v., MKB Subsidie Realisatie, MKB Subsidie Nederland, Mr. Slim cs., 010-juristen en MKBusiness. Voor een overzicht van subsidies en regelingen en de mogelijkheid vragen te stellen, bestaat een website van de rijksoverheid. Deze informatie is objectief, komt recht van de bron en er hoeft niet voor betaald te worden.

http://www.rijksoverheid.nl/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Subsidie oplichters actief binnen Mkb - Automobielmanagement.nl

Subsidie oplichters actief binnen Mkb

Het aanbod van bepaalde organisaties om tegen een vergoeding uit te zoeken welke subsidies er beschikbaar zijn voor het midden- en kleinbedrijf, is vaak geldklopperij.

De Fraudehelpdesk heeft enkele klachten ontvangen en heeft daarom de verschillende namen en de klachten op een rij gezet. Een overzicht van namen die de organisaties gebruiken: Dega Subsidies b.v., MKB Subsidie Realisatie, MKB Subsidie Nederland, Mr. Slim cs., 010-juristen en MKBusiness. Voor een overzicht van subsidies en regelingen en de mogelijkheid vragen te stellen, bestaat een website van de rijksoverheid. Deze informatie is objectief, komt recht van de bron en er hoeft niet voor betaald te worden.

http://www.rijksoverheid.nl/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding