VDL Steelweld scoort grote orders bij Jaguar, Volvo en Ford

VDL Steelweld in Breda, onderdeel van VDL Groep, heeft in het tweede kwartaal van dit jaar diverse grote orders gescoord. Het gaat om opdrachten voor onder andere Jaguar Land Rover, Volvo en Ford. Tezamen hebben de orders een waarde van meer dan 200 miljoen euro.

VDL Steelweld heeft opnieuw een mega-order van Jaguar Land Rover ontvangen, nadat al eerder grote projecten naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Het betreft de turnkey levering van productieautomatiseringslijnen voor de complete body van een nieuw model. Eind 2013 wordt gestart met de levering van de robotlijnen in West-Midlands, Groot-Brittannië.

Ook Volvo heeft een order geplaatst bij VDL Steelweld. Voor de vestiging in Gotenburg, Zweden, wordt er een productielijn voor het produceren van de complete bodemgroep en de montagelijnen voor een nieuw Volvo model gemaakt. De engineering hiervoor is inmiddels gestart en de installatie zal in het 4e kwartaal 2013 aanvangen.

VDL Steelweld heeft orders ontvangen voor twee verschillende productielocaties van Ford in Europa. Het gaat om de levering van productielijnen voor de ‘closure delen’ voor enkele nieuwe modellen en de levering van de productielijnen voor de deuren, kofferdeksel, motorkap en spatborden. Tevens heeft VDL Steelweld de opdracht gekregen voor het automatisch monteren van de ‘closure delen’ door middel van robots met vision systemen.

Eerder dit jaar ontving  VDL Steelweld orders van zusterbedrijf VDL Nedcar in Born, waar vanaf tweede helft 2014 in opdracht van BMW Mini’s gebouwd gaan worden. De installatie voor deze lijnen is reeds gestart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VDL Steelweld scoort grote orders bij Jaguar, Volvo en Ford - Automobielmanagement.nl

VDL Steelweld scoort grote orders bij Jaguar, Volvo en Ford

VDL Steelweld in Breda, onderdeel van VDL Groep, heeft in het tweede kwartaal van dit jaar diverse grote orders gescoord. Het gaat om opdrachten voor onder andere Jaguar Land Rover, Volvo en Ford. Tezamen hebben de orders een waarde van meer dan 200 miljoen euro.

VDL Steelweld heeft opnieuw een mega-order van Jaguar Land Rover ontvangen, nadat al eerder grote projecten naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Het betreft de turnkey levering van productieautomatiseringslijnen voor de complete body van een nieuw model. Eind 2013 wordt gestart met de levering van de robotlijnen in West-Midlands, Groot-Brittannië.

Ook Volvo heeft een order geplaatst bij VDL Steelweld. Voor de vestiging in Gotenburg, Zweden, wordt er een productielijn voor het produceren van de complete bodemgroep en de montagelijnen voor een nieuw Volvo model gemaakt. De engineering hiervoor is inmiddels gestart en de installatie zal in het 4e kwartaal 2013 aanvangen.

VDL Steelweld heeft orders ontvangen voor twee verschillende productielocaties van Ford in Europa. Het gaat om de levering van productielijnen voor de ‘closure delen’ voor enkele nieuwe modellen en de levering van de productielijnen voor de deuren, kofferdeksel, motorkap en spatborden. Tevens heeft VDL Steelweld de opdracht gekregen voor het automatisch monteren van de ‘closure delen’ door middel van robots met vision systemen.

Eerder dit jaar ontving  VDL Steelweld orders van zusterbedrijf VDL Nedcar in Born, waar vanaf tweede helft 2014 in opdracht van BMW Mini’s gebouwd gaan worden. De installatie voor deze lijnen is reeds gestart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding