Topman Zetsche koopt aandelen Daimler voor 1,2 mln

Daimler heeft vandaag bekendgemaakt dat bestuursvoorzitter Dieter Zetsche, tevens hoofd van Mercedes-Benz Cars, 22 duizend aandelen Daimler AG heeft gekocht. Met de aankoop is een bedrag gemoeid van rond de 1,15 miljoen euro.

Volgens woordvoerder Jörg Howe onderstreept Zetsche hiermee zijn vertrouwen in de positieve ontwikkelingen voor Daimler en geeft hij een signaal af aan alle andere aandeelhouders. Om de aandelen te verwerven heeft Zetsche een deel van het geld aangewend dat hij eerder ontving bij de verzilvering van de in 2004 aan hem uitgekeerde opties. Daarbij ging het om een bedrag van ruim 6,5 miljoen euro.

Daimler heeft met z’n merk Mercedes-Benz nog wel een probleempje in Europa vanwege het nog steeds gebruiken van het verboden koudemiddel voor de airco. Daar maakt me name Frankrijk problemen over.   

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Topman Zetsche koopt aandelen Daimler voor 1,2 mln - Automobielmanagement.nl

Topman Zetsche koopt aandelen Daimler voor 1,2 mln

Daimler heeft vandaag bekendgemaakt dat bestuursvoorzitter Dieter Zetsche, tevens hoofd van Mercedes-Benz Cars, 22 duizend aandelen Daimler AG heeft gekocht. Met de aankoop is een bedrag gemoeid van rond de 1,15 miljoen euro.

Volgens woordvoerder Jörg Howe onderstreept Zetsche hiermee zijn vertrouwen in de positieve ontwikkelingen voor Daimler en geeft hij een signaal af aan alle andere aandeelhouders. Om de aandelen te verwerven heeft Zetsche een deel van het geld aangewend dat hij eerder ontving bij de verzilvering van de in 2004 aan hem uitgekeerde opties. Daarbij ging het om een bedrag van ruim 6,5 miljoen euro.

Daimler heeft met z’n merk Mercedes-Benz nog wel een probleempje in Europa vanwege het nog steeds gebruiken van het verboden koudemiddel voor de airco. Daar maakt me name Frankrijk problemen over.   

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding