Faillissement aanstaande voor Buitenhuis Automotive

Naar verwachting wordt vandaag het faillissement uitgesproken van Buitenhuis Automotive.

Het bedrijf vroeg zelf gisteren het faillissement aan, wegens een gebrek aan omzet. Hans Winter, directeur externe betrekkingen, hoopt in overleg met de curator een doorstart te kunnen realiseren. Hangende die ingreep zou Buitenhuis Automotive dan gewoon open moeten blijven. Of dat scenario er komt, zal op korte termijn blijken. Dan ook zal duidelijk worden hoeveel van de circa dertig medewerkers kunnen aanblijven in de nieuwe situatie.   

Buitenhuis Automotive is dienstverlener op de occasionmarkt. Het bedrijf levert voertuigdata aan onder meer verzekering- en financieringsmaatschappijen en mediaportals. Ook autobedrijven, dealerholdings, importeurs en lease- en verhuurmaatschappijen behoren tot de klantenkring. Twee maanden geleden werd in samenwerking met Marktplaats de dienst Marktplaats Auto-inruilservice gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Faillissement aanstaande voor Buitenhuis Automotive - Automobielmanagement.nl

Faillissement aanstaande voor Buitenhuis Automotive

Naar verwachting wordt vandaag het faillissement uitgesproken van Buitenhuis Automotive.

Het bedrijf vroeg zelf gisteren het faillissement aan, wegens een gebrek aan omzet. Hans Winter, directeur externe betrekkingen, hoopt in overleg met de curator een doorstart te kunnen realiseren. Hangende die ingreep zou Buitenhuis Automotive dan gewoon open moeten blijven. Of dat scenario er komt, zal op korte termijn blijken. Dan ook zal duidelijk worden hoeveel van de circa dertig medewerkers kunnen aanblijven in de nieuwe situatie.   

Buitenhuis Automotive is dienstverlener op de occasionmarkt. Het bedrijf levert voertuigdata aan onder meer verzekering- en financieringsmaatschappijen en mediaportals. Ook autobedrijven, dealerholdings, importeurs en lease- en verhuurmaatschappijen behoren tot de klantenkring. Twee maanden geleden werd in samenwerking met Marktplaats de dienst Marktplaats Auto-inruilservice gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding