Biesheuvel begint beweging voor ondernemers

De voormalige voorman van MKB-Nederland Hans Biesheuvel begint een nieuwe beweging voor ondernemers onder de naam Ondernemend Nederland (ONL). Dat zegt hij in een interview met Het Financieele Dagblad van maandag.

,,Het wordt een belangenbehartiger voor ondernemers, waarbij ze zelf de agenda bepalen en niet de baantjesjagers in Den Haag”, zegt Biesheuvel over ONL. ,,Het primaire doel is om politici te overtuigen van het standpunt van ondernemers.”

MKB-Nederland zou geen individuele bedrijven als leden meer hebben. ,,Ik ken geen ondernemer die zich vertegenwoordigd voelt”, zegt Biesheuvel.

Reacties

Brr ik heb niks met bewegingen.Ik zie liever een ECHTE MKB ZZP politieke partij ipv een beweging. Standpunt van de ondernemers is mi ook duidelijk weg met die absurd hoge loonheffingen, sociale premies, pensioenpremies weg met de ongeinbelastingen ozb, precario, absurd hoge brandstof, energiekosten en stop met lastenverzwaring burgers en opleggen bezuinigingen aan burgers. Het is dat ik ondernemer ben maar oh wat zou ik graag Den Haag opschudden.

Geplaatst door: ruth jacobus op
Biesheuvel begint beweging voor ondernemers - Automobielmanagement.nl

Biesheuvel begint beweging voor ondernemers

De voormalige voorman van MKB-Nederland Hans Biesheuvel begint een nieuwe beweging voor ondernemers onder de naam Ondernemend Nederland (ONL). Dat zegt hij in een interview met Het Financieele Dagblad van maandag.

,,Het wordt een belangenbehartiger voor ondernemers, waarbij ze zelf de agenda bepalen en niet de baantjesjagers in Den Haag”, zegt Biesheuvel over ONL. ,,Het primaire doel is om politici te overtuigen van het standpunt van ondernemers.”

MKB-Nederland zou geen individuele bedrijven als leden meer hebben. ,,Ik ken geen ondernemer die zich vertegenwoordigd voelt”, zegt Biesheuvel.

Reacties

Brr ik heb niks met bewegingen.Ik zie liever een ECHTE MKB ZZP politieke partij ipv een beweging. Standpunt van de ondernemers is mi ook duidelijk weg met die absurd hoge loonheffingen, sociale premies, pensioenpremies weg met de ongeinbelastingen ozb, precario, absurd hoge brandstof, energiekosten en stop met lastenverzwaring burgers en opleggen bezuinigingen aan burgers. Het is dat ik ondernemer ben maar oh wat zou ik graag Den Haag opschudden.

Geplaatst door: ruth jacobus op