Rabobank nieuwe huisbankier Alwaysbemobile Company

Rabobank is de nieuwe huisbankier van The Alwaysbemobile Company in Veenendaal. CFO Patrick Ledegang en Bert Valkenburg, senior accountmanager Grootzakelijk bij de Rabobank, tekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Onderdeel van de samenwerking is de internationale groei die de onderneming beoogt, Hiervoor is Rabobank International bij de samenwerking betrokken. Volgens Financieel directeur Patrick Ledegang blijft The Alwaysbemobile Company groeien, dwars tegen de marktontwikkelingen in: "De Rabobank wil zich graag committeren aan onze organisatie. Dat wij in het huidige economische klimaat tegen goede voorwaarden een uitbreiding van onze financiële slagkracht hebben kunnen realiseren, is een mooi bewijs van het solide karakter van onze onderneming".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rabobank nieuwe huisbankier Alwaysbemobile Company - Automobielmanagement.nl

Rabobank nieuwe huisbankier Alwaysbemobile Company

Rabobank is de nieuwe huisbankier van The Alwaysbemobile Company in Veenendaal. CFO Patrick Ledegang en Bert Valkenburg, senior accountmanager Grootzakelijk bij de Rabobank, tekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Onderdeel van de samenwerking is de internationale groei die de onderneming beoogt, Hiervoor is Rabobank International bij de samenwerking betrokken. Volgens Financieel directeur Patrick Ledegang blijft The Alwaysbemobile Company groeien, dwars tegen de marktontwikkelingen in: "De Rabobank wil zich graag committeren aan onze organisatie. Dat wij in het huidige economische klimaat tegen goede voorwaarden een uitbreiding van onze financiële slagkracht hebben kunnen realiseren, is een mooi bewijs van het solide karakter van onze onderneming".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding