Ondernemersavond ‘Auto & fiscus’ Kooijman Autogroep

Kooijman Autogroep organiseert op 13 en 20 november in zijn locatieTiel, respectievelijk Utrecht de ondernemersavond ‘Auto en Fiscus; leuker kunnen wij het wel maken!’

Dat gebeurt in samenwerking met Xerus ZZP Support, Boschland Accountants & Adviseurs en Micpoint/Mobile Red.

Bezoekers worden bijgepraat over de nieuwe belastingwetgeving op het gebied van zakelijke voertuigen en hoe hier mee om te gaan. Daarnaast worden tips aangereikt om ook in 2014 weer te kunnen besparen op mobiliteitskosten. Testritten behoren tot de mogelijkheden. De toegang is gratis, het programma start om 19.30 uur, aanmelden via r.de.boer@kooijman-autogroep.nl.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Een samenleving kan nauwelijks functioneren met een overheid die continue de regels verandert. Er is dus niet of nauwelijks te rekenen of te anticiperen op deze inconsequente en visieloze overheid die voornamelijk bezig is geld te harken. Leuker kunnen ze het niet maken, wel ingewikkelder

Geplaatst door: Eduard Pijl op
Ondernemersavond ‘Auto & fiscus’ Kooijman Autogroep - Automobielmanagement.nl

Ondernemersavond ‘Auto & fiscus’ Kooijman Autogroep

Kooijman Autogroep organiseert op 13 en 20 november in zijn locatieTiel, respectievelijk Utrecht de ondernemersavond ‘Auto en Fiscus; leuker kunnen wij het wel maken!’

Dat gebeurt in samenwerking met Xerus ZZP Support, Boschland Accountants & Adviseurs en Micpoint/Mobile Red.

Bezoekers worden bijgepraat over de nieuwe belastingwetgeving op het gebied van zakelijke voertuigen en hoe hier mee om te gaan. Daarnaast worden tips aangereikt om ook in 2014 weer te kunnen besparen op mobiliteitskosten. Testritten behoren tot de mogelijkheden. De toegang is gratis, het programma start om 19.30 uur, aanmelden via r.de.boer@kooijman-autogroep.nl.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Een samenleving kan nauwelijks functioneren met een overheid die continue de regels verandert. Er is dus niet of nauwelijks te rekenen of te anticiperen op deze inconsequente en visieloze overheid die voornamelijk bezig is geld te harken. Leuker kunnen ze het niet maken, wel ingewikkelder

Geplaatst door: Eduard Pijl op