De nieuwe vestiging, genaamd Donkervoort Automobielen GmbH, zal in het voorjaar van 2014 worden geopend op het Bilster Berg Drive Resort. Dit gloednieuwe luxe test- en evenementen circuit, gesitueerd in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, werd onlangs nog verkozen tot Circuit van het Jaar 2013.

Met deze stap denkt Donkervoort te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar service, verkoop en events vanuit Duitsland. "Buiten de versteviging van de reeds lang bestaande relatie van Donkervoort met de Duitse automobielindustrie (VW/Audi), vormt deze uitbreiding tevens een eerste stap in de verdere uitbreiding van het Europese Donkervoort netwerk", aldus Joop Donkervoort, oprichter en Managing Director van Donkervoort Automobielen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding