Kans op AutoRAI 2015 neemt toe

De kans dat er in 2015 wel een AutoRAI wordt gehouden, neemt toe. De RAI Vereniging heeft na overleg met haar leden ofwel de auto-importeurs voor april een optie genomen op de benodigde hallen in het RAI-complex. ‘’Er is daarmee een redelijk grote kans dat er een AutoRAI 2015 komt.’’

Voldoende draagvlak 

Dat heeft een woordvoerder van de RAI desgevraagd meegedeeld. ‘’Er is na een aantal besprekingen met de importeurs voldoende draagvlak gebleken om zo’n optie in dit stadium te nemen. Een aantal importeurs heeft al toezeggingen gedaan, anderen moeten nog definitief beslissen. Het plaatje ziet er daarmee op dit moment zeker beter uit dan vorig najaar toen we moesten besluiten om de AutoRAI voor 2013 af te gelasten,” aldus de woordvoerder.

Economische situatie

De internationale autobeurs in Amsterdam ging dit voorjaar niet door omdat er vanwege de economische situatie en zeker de gang van zaken op de automarkt te weinig importeurs mee wilden doen maar de respons uit de ledenkring van de RAI Vereniging is deze keer positiever, zo valt uit de toelichting van de woordvoerder op te maken.

Reacties

Als je de R.A.I. nu
ook nog in Februari houdt wordt het weer
een succes.

Geplaatst door: Ton van Stokkum op

Kansloos!
Overigens zegt iemand anders van de RAI op de website van Autoweek dat GEEN enkele importeur heeft toegezegd.

Wie heeft er gelijk, Automotive?

Geplaatst door: Joost de Graaf op

Eerst even afwachten of Rotterdam een succes wordt.Dan ontstaat welicht de unieke situatie van 2 beurzen in één klein landje in 2015

Geplaatst door: Aris Bakker op
Kans op AutoRAI 2015 neemt toe - Automobielmanagement.nl

Kans op AutoRAI 2015 neemt toe

De kans dat er in 2015 wel een AutoRAI wordt gehouden, neemt toe. De RAI Vereniging heeft na overleg met haar leden ofwel de auto-importeurs voor april een optie genomen op de benodigde hallen in het RAI-complex. ‘’Er is daarmee een redelijk grote kans dat er een AutoRAI 2015 komt.’’

Voldoende draagvlak 

Dat heeft een woordvoerder van de RAI desgevraagd meegedeeld. ‘’Er is na een aantal besprekingen met de importeurs voldoende draagvlak gebleken om zo’n optie in dit stadium te nemen. Een aantal importeurs heeft al toezeggingen gedaan, anderen moeten nog definitief beslissen. Het plaatje ziet er daarmee op dit moment zeker beter uit dan vorig najaar toen we moesten besluiten om de AutoRAI voor 2013 af te gelasten,” aldus de woordvoerder.

Economische situatie

De internationale autobeurs in Amsterdam ging dit voorjaar niet door omdat er vanwege de economische situatie en zeker de gang van zaken op de automarkt te weinig importeurs mee wilden doen maar de respons uit de ledenkring van de RAI Vereniging is deze keer positiever, zo valt uit de toelichting van de woordvoerder op te maken.

Reacties

Als je de R.A.I. nu
ook nog in Februari houdt wordt het weer
een succes.

Geplaatst door: Ton van Stokkum op

Kansloos!
Overigens zegt iemand anders van de RAI op de website van Autoweek dat GEEN enkele importeur heeft toegezegd.

Wie heeft er gelijk, Automotive?

Geplaatst door: Joost de Graaf op

Eerst even afwachten of Rotterdam een succes wordt.Dan ontstaat welicht de unieke situatie van 2 beurzen in één klein landje in 2015

Geplaatst door: Aris Bakker op