Dertig faillissementen in maart 2014

In de Nederlandse automotive branche zijn in maart 2014 derig faillissementen uitgesproken. Dat blijkt uit de gegevens van het Faillissementsregister.

Inclusief januari (zestien) en februari (elf) staat de teller over 2014 tot nu toe op 57. De perikelen rond Pouw in de slotweek van maart trokken publicitair de meeste aandacht, maar ook op kleinere schaal legden bedrijven het loodje. Hieronder het overzicht per week.

Week 9: Autocenter Nieuwkuijk – Elshout; A. Van Den Broek Truckservice BV – Lierop.

Week 10: Automobielbedrijf F Aarts BV – Wijchen; Wcw Caravans BV – Nieuw-Weerdinge; Metamo BV – Ede.

Week 11: Autocentrale Tulan BV – Rotterdam; Van Doore Autotransport en Verhuur BV – Veghel; Medo Cars – Nunspeet; Ruba BV – Tiel; Imex Limburg BV – Landgraaf.

Weerk 12: Hadeka Bandenservice BV – Groningen; Hadeka Banden VOF – Groningen; Autobedrijf Romano Van Der Steen – Zwijndrecht; Auto-huur-lease Combinatie Nederland BV – Bruinisse; Roro Marc Amsterdam Ics – Amsterdam.

Week 13: S&S Garage BV – Epe; Autogroothandel Nuenen – Nuenen; W. Ludema Transport – Warfstermolen; Meerestein Car Service – Velsen-Noord; Garagebedrijf Markgraaff BV – Hapert; Pouw Automotive Groep BV – Blaricum; Pouw Automotive BV – Badhoevedorp; Pouw Autoschade Groep BV – Deventer; JK Autoschade – Groningen; ABS Van den Heuvel – Zaandam; ABS Hannink Deventer – Deventer; ABS Pouw Zwolle – Zwolle; PAS Autoschade – Lisse; O Kucukunal – Vlaardingen; Eekhorst Autoschade – Pijnacker; Taller BV – Nieuwegein.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dertig faillissementen in maart 2014 - Automobielmanagement.nl

Dertig faillissementen in maart 2014

In de Nederlandse automotive branche zijn in maart 2014 derig faillissementen uitgesproken. Dat blijkt uit de gegevens van het Faillissementsregister.

Inclusief januari (zestien) en februari (elf) staat de teller over 2014 tot nu toe op 57. De perikelen rond Pouw in de slotweek van maart trokken publicitair de meeste aandacht, maar ook op kleinere schaal legden bedrijven het loodje. Hieronder het overzicht per week.

Week 9: Autocenter Nieuwkuijk – Elshout; A. Van Den Broek Truckservice BV – Lierop.

Week 10: Automobielbedrijf F Aarts BV – Wijchen; Wcw Caravans BV – Nieuw-Weerdinge; Metamo BV – Ede.

Week 11: Autocentrale Tulan BV – Rotterdam; Van Doore Autotransport en Verhuur BV – Veghel; Medo Cars – Nunspeet; Ruba BV – Tiel; Imex Limburg BV – Landgraaf.

Weerk 12: Hadeka Bandenservice BV – Groningen; Hadeka Banden VOF – Groningen; Autobedrijf Romano Van Der Steen – Zwijndrecht; Auto-huur-lease Combinatie Nederland BV – Bruinisse; Roro Marc Amsterdam Ics – Amsterdam.

Week 13: S&S Garage BV – Epe; Autogroothandel Nuenen – Nuenen; W. Ludema Transport – Warfstermolen; Meerestein Car Service – Velsen-Noord; Garagebedrijf Markgraaff BV – Hapert; Pouw Automotive Groep BV – Blaricum; Pouw Automotive BV – Badhoevedorp; Pouw Autoschade Groep BV – Deventer; JK Autoschade – Groningen; ABS Van den Heuvel – Zaandam; ABS Hannink Deventer – Deventer; ABS Pouw Zwolle – Zwolle; PAS Autoschade – Lisse; O Kucukunal – Vlaardingen; Eekhorst Autoschade – Pijnacker; Taller BV – Nieuwegein.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding